Reference

Business Network

Vnesite vaš osebni ID in geslo:Kontakt

Ste zainteresirani za sodelovanje, potrebujete odgovor na vprašanje ali bi radi posredovali predlog...

Pošljite sporočilo


Pokličite: 059 226 741

Orodja


Če vam je ta stran všeč, objavite njeno povezavo:

Obiščite tudi...

Fotonatečaj

S projektom McSoftware sem se skušal specializirati v spletnem oblikovanju in razvoju izdelkov s preprosto in sodobno zasnovo. Da bi zagotovil pozitivno uporabniško izkušnjo in prišel do kreativne rešitve, ki bo najbolje ustrezala naročnikovim potrebam, skušam zagotoviti mešanico projektne in tehnične izpopolnjenosti.

Primeri spletnih strani ki sem jih implementiral:

ActivaActiva

Kompletna izvedba, razvoj, dizajn in upravljanje spletnega mesta procesnega centra Activa. Sistem Activa združuje dvanajst bank, ki skrbijo za razvoj domačega in mednarodnega brezgotovinskega poslovanja.

Obiščite spletno stran www.activa.si ali poglejte galerijo

Pametna kartica Activa Pametna kartica Activa

Kompletna izvedba, razvoj, dizajn in upravljanje tematskega spletnega mesta procesnega centra Activa. Portal ponuja pregledno predstavitev storitev pametnih kartic, ki jih izdajajo banke sistema Activa.

Obiščite spletno stran www.pametna-kartica.si ali poglejte galerijo

American Express SlovenijaAmerican Express Slovenija

Prilagoditev in upravljanje slovenskega spletnega mesta kartičnega sistema American Express. American Express je ena prvih plačilnih kartic v svetu in hkrati tudi prva plačilna kartica, ki je bila na voljo uporabnikom v Sloveniji.

Obiščite spletno stran www.americanexpress.si ali poglejte galerijo

Intesa Sanpaolo CardIntesa Sanpaolo Card Intranet

Kompletna izvedba, razvoj, dizajn in upravljanje internega (intranet) portala za koprsko podružnico podjetja Intesa Sanpaolo Card. Intesa Sanpaolo Card je družba grupacije Intesa Sanpaolo in skrbi za razvoj in upravljanje kartičnega poslovanja na mednarodnem nivoju.

Poglejte galerijo

PessalonPessalon

Kompletna izvedba, razvoj, dizajn, upravljanje in gostovanje spletnega mesta Pessalon. Pessalon je psu in lastniku prijazen salon za hišne živali na obali. Zagotavljajo vam strokovne storitve nege in oskrbe vašega hišnega ljubljenčka v priročnem, čistem in varnem okolju.

Obiščite spletno stran www.pessalon.com ali poglejte galerijo

Igor KalinaIgor Kalina

WordPress implementacija in prilagoditev grafike za češkega kiparja Igorja Kalina. Igor Kalina je začel svojo umetniško pot leta 1987. Ukvarja se z obnovo kulturnih spomenikov in izdelavo umetniških skulptur iz kamna, štukature in mavca.

Obiščite spletno stran www.igorkalina.com ali poglejte galerijo

Športno društvo Koš KoperŠportno društvo Koš Koper

WordPress implementacija in prilagoditev grafike za Športno društvo Koš Koper. ŠD Koš že veliko let skrbi za športne aktivnosti mladih na obali.

Obiščite spletno stran www.zbogompamet.com ali poglejte sliko

Zadnja objava na blogu eMISIJA

Nove spletne strani in kaj vse še prihaj...

Business Network povezava

American Express Slovenija

Zbirka fotografij na domači strani

McSoftware PhotoLibrary