Spletne strani

Kontakt

Ste zainteresirani za sodelovanje, potrebujete odgovor na vprašanje ali bi radi posredovali predlog...

Pošljite sporočilo


Pokličite: 059 226 741

Orodja


Če vam je ta stran všeč, objavite njeno povezavo:

Obiščite tudi...

AlbaPlanet

Vizija projekta McSoftware je boljši in prijaznejši internet in prepričanje, da lahko skozi inovativnost in ustvarjalnost pridemo do kakovostnejših spletnih vsebin.

Spletna mesta McSoftware ponujajo široko in pestro paleto vsebin, ki obiskovalcu omogočajo lažji, zanimivejši in prijaznejši vsakdanjik... od spletnega iskanja in zasebnih stikov do zanimivih informacij in člankov.

Trudim se, da bi vas karseda redno seznanjal s kar se da točnimi in svežimi informacijami o aktivnostih, dogajanju in novostih pri projektu McSoftware. Pripombe na spletne vsebine ali pa vaša morebitna vprašanja lahko posredujete preko spletnega obrazca. Vesel bom vašega mnenja in hvaležen za vsak namig za izboljšave.

V nadaljevanju si lahko ogledate podrobnosti o spletnih mestih pod okriljem projekta McSoftware.

AlbaPlanet

AlbaPlanetAlbaPlanet je spletni portal, namenjen novicam, življenjskemu slogu, kulturi in zabavi. Na enem mestu si lahko prilagodite spletni iskalnik, pregled novic, vremensko napoved, cestne informacije in še veliko več. Preprost, intuitiven in predvsem pregleden spletni portal se redno dopolnjuje z novimi tematskimi sklopi. Naj AlbaPlanet postane vaša vstopna točka v splet.

Obiščite portal AlbaPlanet na www.albaplanet.com

AlbaCon

AlbaConSte samski? Iščete partnerja, zmenek, avanturo ali samo prijateljstvo in klepet? AlbaCon je spletni portal za zmenkarije in zasebne stike. Je izvrsten način, da si poiščete nove prijatelje in partnerje. Brezplačno ustvarite svoj profil in komunicirajte, dopisujte se ter navezujte stike z ostalimi uporabniki. Morda prav tukaj spoznate svojo sorodno dušo.

Obiščite portal AlbaCon na www.albacon.net

VSX Media

VSX MediaVSX Media je podporni portal za vsa spletna mesta projekta McSoftware. Skrbi za zbiranje, urejanje in pripravo multimedijskih vsebin, upravljanje podatkovnih zbirk in implementacijo spletnih storitev. Med drugim skrbi za interno vzdrževanje in upravljenje sistema Google Apps preko katerega se na primer izvajajo tudi storitve elektronske pošte.

Obiščite VSX Media na www.vsxmedia.com


Zadnja objava na blogu eMISIJA

Nove spletne strani in kaj vse še prihaj...

Business Network povezava

Pametna kartica Activa

Zbirka fotografij na domači strani

McSoftware PhotoLibrary